Str. Calea Ieșilor 10B, Clădirea Acvila
Lu-Vi: 09:00 - 20:00

Bandă kinesiologică CureTape® ART Zebra

Bandă kinesiologică CureTape® ART Zebra

299 lei

în Chișinău 50 lei
în Moldova 70 lei

Bandă kinesiologică CureTape® ca artă, cu un design unic - CureTape® Art 5cm x 5m

Design Unic + Calitate Premium = CureTape® Art

Aceasta este principala diferență dintre această bandă și oricare altă bandă, marca CureTape® pe care o puteți găsi în magazinul nostru.

Designerii noștri din Olanda au pregătit 6 soluții pentru cei mai exigenți cumpărători: Leopard (roz/negru), Zebra (alb/negru), Tiger (portocaliu/negru), Tattoo (bej/negru), Tartan (albastru/negru) și Army (albastru). Acum chiar ai de unde alege! Linia de benzi kinesiologice cu design este pur și simplu excelentă, precum și întreaga linie CureTape® - aceasta fiind întâi de toate despre calitate și din nou calitate! O vei simți imediat cum banda kinesiologică CureTape® va fi în mâinile tale. Este unica bandă kinesiologică care folosește o tehnică unică de imprimare! Colorantul este complet absorbit în fibrele țesăturii, iar suprafața rămâne netedă și moale.

O astfel de bandă îți va sublinia atitudinea și va atrage atenția celorlalți asupra alegerii tale. În sala de gimnastică, la competiții, doar pe stradă sau în viața de zi cu zi, te va încânta pe tine și pe cei din jur. CureTape® Art nu este doar utilă, ci și o procedură extrem de artistică!

De asemenea, recomandăm CureTape® Art 5cm x 5m pentru copii. Ei vor aprecia caracteristicile sale, iar procedura de bandajare va fi nu doar utilă, ci și plăcută pentru copil, iar acest lucru cu siguranță îl va ajuta să-și revină mai repede!


CureTape® Art este aceeași bandă CureTape® - banda kinesiologică Nr. 1 în medicina europeană, kinetoterapie și reabilitare. Banda kinesiologică Cure Tape este acreditată ca şi dispozitiv medical pentru spaţiul UE şi unica din lume certificată TUV. CureTape® Art este realizată din țesătură elastică ultra-subțire, eco-bumbac și cu un strat de adeziv hipoalergenic. Impermeabil, fără latex.

CureTape® Art este potrivit pentru toate tipurile de kinesiotaping - de la drenaj limfatic și corecție estetică până la stabilizarea articulațiilor. Bandă kinesiologică NU este simțită când este purtată, potrivită pentru bandajare kinesiologică a oricărei dintre cele mai delicate zone.

Indicații pentru utilizarea CureTape Art 5cm x 5m:

  • Activarea microcirculației, creșterea fluxului limfatic;
  • Reabilitare posttraumatică;
  • Ameliorarea durerii și extinderea intervalului de mișcare;
  • Stabilizarea articulațiilor, mușchilor și ligamentelor accidentate;
  • Îndepărtarea „tensiunii”, relaxarea mușchilor suprasolicitați;
  • Aplicare și în neurologie, cosmetologie, pediatrie, ortopedie, sport, etc.
Produse similare
Bandă kinesiologică CureTape® ART Leopard
Bandă kinesiologică CureTape® ART Tartan
Bandă kinesiologică CureTape® ART Tattoo
Bandă kinesiologică CureTape® ART Tiger
Bandă kinesiologică CureTape® ART Army