Str. Calea Ieșilor 10B, Clădirea Acvila
Lu-Vi: 09:00 - 20:00

CureTape® Giant Roll 5cm x 31,5m

CureTape® Giant Roll 5cm x 31,5m

1399 lei
Alegeți culoare
Cantitatea

în Chișinău gratis
în Moldova gratis

Banda kinesiologică CureTape® Giant este cea mai mare rolă disponibilă în linia noastră de benzi kinesiologice. CureTape® Giant are o dimensiune de 5 cm x 31,5 m. O rolă conține cu 1,5 metri mai multă bandă decât o cutie de 6 role de 5 metri, în plus economisiți la preț! CureTape® Giant este ideal pentru utilizare în clinici și cabinete medicale, pentru medici sportivi și terapeuți în masaj, centre sportive și de reabilitare.

Banda Kinesiologică CureTape 5cm x 31,5m este utilizată în aplicarea metodei medicale de bandajare neuromusculare (Medical Taping Concept) şi reprezintă o bandă din țesătură elastică și foarte delicată din bumbac, cu un strat adeziv hipoalergenic. Banda kinesiologică Cure Tape este acreditată ca şi dispozitiv medical pentru spaţiul UE şi unica din lume certificată TUV, ceea ce înseamnă callitate Premium și siguranță ridicată a produselor. Baza adezivă este rezistentă la apă și fără latex: poate fi purtată în timpul duşului sau înotului. După contactul cu apa, banda se tamponează ușor cu un prosop și se lasă să se usuce.

Elasticitatea benzii este similară cu cea a pielii umane (130%-140%). Având o căptuşeală sub formă de valuri, din adeziv acrilic, hipoalergic, banda reduce riscul apariției iritațiilor și permite pielii să respire. Banda kinesiologică Cure Tape poate fi purtată de către pacienţi (copii 0+ ani, adulţi, vârstnici), chiar şi pentru perioade îndelungate (3-7 sau chiar 9 zile), fără nici o problemă.

Banda Kinesiologică CureTape este banda numărul 1 din medicina clinică europeană, fizioterapie și reabilitare. Este potrivită pentru toate tipurile de bandajări - de la drenajul limfatic, până la stabilizarea articulațiilor. Banda CureTape NU este resimțită de pacienți atunci când o poartă, este potrivită pentru cele mai delicate zone. Toate produsele CureTape® sunt fabricate de către FysioTape din Coreea de Sud. Fiecare produs este supus unui control strict - vă oferim bandă de calitate excelentă!

Indicații pentru utilizarea CureTape 5cm x 31,5m:

  • activarea microcirculației, creșterea fluxului limfatic;
  • reabilitare posttraumatică;
  • ameliorarea durerii și creșterea gamei de mișcare;
  • stabilizarea articulațiilor, mușchilor și ligamentelor accidentate;
  • îndepărtarea „tensiunii”, relaxarea mușchilor suprasolicitați;
  • aplicare în sport, neurologie, cosmetologie, pediatrie, ortopedie, etc.

Culori disponibile: bej, albastru, negru.

Specificații principale
Culoare
Bej
Produse similare
Banda kinesiologică CureTape® 7.5cmx5m
Banda kinesiologică CureTape® 2.5cmx5m
Bandă kinesiologică CureTape® Classic
-7%
CureTape® Classic 6 role