Str. Calea Ieșilor 10B, Clădirea Acvila
Lu-Vi: 09:00 - 20:00

CureTape® Beauty 6 role

CureTape® Beauty 6 role

2099 lei
1849 lei
Cantitatea

în Chișinău gratis
în Moldova gratis

Ne bucurăm să vă prezentăm o bandă și mai delicată și mai prietenoasă - CureTape® Beauty!

O noutate pe piața tapingului estetic este faimoasa bandă CureTape® Beauty. Conceput special pentru bandajarea estetică și cosmetologică, pentru aplicații pe față, gât și piele sensibilă, pentru pielea predispusă la reacții alergice. 

Banda Cure Tape® Beauty pentru față și piele predispusă la alergii și iritații este concepută atât pentru profesioniștii în domeniul frumuseții, cât și pentru utilizare în condiții de domiciliu.

Caracteristicile benzii kinesiologice CureTape® Beauty: 

  • bază adezivă ușoară; 
  • țesătură delicată din bumbac; 
  • densitatea specială a țesăturii cu o distanță mare între fibre asigură o respirabilitate și mai bună;
  • țesătura este mai subțire decât cea a benzilor clasice;
  • expertiza independentă de calitate de către TÜV confirmă calitatea premium și siguranța ridicată a produselor CureTape®. 

Banda Kinesiologică CureTape® Beauty se potrivește ideal pentru: 

  • bandajarea estetică a regiunilor feței și gâtului (de ex. în cazul ridurilor); 
  • pielea pacienților cu diabet zaharat; 
  • pentru persoanele cu tulburări ale fluxului limfatic; 
  • copii și oameni bătrâni; 
  • tratament cicatricial; 
  • piele foarte sensibilă și predispusă la alergii; 
  • recuperare după operație.

Dimensiunea benzii este de 5cm * 5m. 

Paleta de culori disponibilă: bej deschis.
Material: bumbac extramoale natural.

CureTape® Beauty -
este o bandă special creată pentru bandajarea estetică și cosmetologică. Prin ce se deosebește de benzile CureTape Classic?

* Țesătură nouă, îmbunătățită și mai delicată al bumbacului. Mai subțire și mai moale, conceput pentru a lucra cu fața și cele mai delicate zone de pe corp. Tehnologia diferită de tricotare reduce numărul de fire pe cm² și face ca materialul să fie mai subțire decât în clasicul CureTape. În plus, simțiți banda mai moale.

! Important - această tehnologie permite benzii CureTape® Beauty să se întindă până la 140% în lungime și nu până la 160%, ca în modelul clasic.

 * Formula adezivă specială. Pentru CureTape® Beauty, a fost dezvoltat un adeziv acrilic special pentru o lipire delicată, care să fie cât mai prietenos cu pielea. A fost schimbat procentul de ingrediente pentru a reduce proprietățile adezive și pentru a face adezivul mai moale, ceea ce este extrem de important pentru lucrul pe față și zonele delicate. În același timp, rezistența sa adezivă este suficientă pentru lucrul în domeniul estetic.

Anume CureTape este recomandat de majoritatea experților în frumusețe și specialiștii în fitness facial, deoarece este sigur pentru cea mai delicată piele a feței și puteți avea încredere, cu cele mai prețioase lucruri - frumusețea și sănătatea voastră! Vă explicăm de ce: 

– Aceasta este banda numărul 1 în medicina de recuperare europeană, iar calitatea premium și siguranța ridicată a produselor CureTape® au fost confirmate printr-o expertiză independentă de calitate TÜV. 

– În producție este utilizat bumbacul ecologic special, care este sigur pentru piele + lipici acrilic special, delicat, care cu eficiență ridicată, face din CureTape® cea mai „silențioasă” bandă disponibilă pe piața mondială în acest moment - pur și simplu nu o poți auzi pe pielea ta!

– Producătorul CureTape®, FysioTape B.V. din Olanda, controlează pe deplin dezvoltarea, testarea și ciclul de producție al produsului. Compania fondată din 1998 deține propria fabrică și departamentul de cercetare și dezvoltare în Coreea de Sud. Fabrica este certificată conform sistemului ISO 9001 și funcționează pe cele mai noi echipamente. Fiecare ambalaj este supus unui control strict - vă oferim benzi de calitate excelentă!

– CureTape® este 100% bumbac ecologic premium, în timp ce alți producători folosesc 3 până la 5% spandex (fibră sintetică), ceea ce poate fi dăunător atunci când lipiți zone delicate sau pielea feței, precum și vă poate oferi un disconfort suplimentar. CureTape® nu are aceste dezavantaje.


Acum imaginați-vă că toate aceste proprietăți au fost îmbunătățite și încorporate în noua super-delicată CureTape Beauty. Banda kinesiologică premium pentru industria frumuseții. Suntem siguri că această bandă o să vă placă și îi veți încredința cel mai valoros lucru - frumusețea și sănătatea voastră. 

1 cutie conține: 6 role (dar puteți cumpăra 1 rolă, anume prețul pentru acesta este indicat pe site).

Produse similare
CureTape® Beauty - Banda kinesiologică estetică