Str. Calea Ieșilor 10B, Clădirea Acvila
Lu-Vi: 09:00 - 20:00

CureTape® Punch 6 role

CureTape® Punch 6 role

1799 lei
1649 lei
Cantitatea

în Chișinău gratis
în Moldova gratis

FysioTape B.V. a creat o nouă variantă a excelentei benzi kinesiologice medicale CureTape®. O inovație dezvoltată și brevetată în Europa este banda kinesiologică perforată CureTape® Punch, utilizată în special petru tehnica limfatică a bandajării medicale.

Datorită structurii unice a perforațiilor, banda are o zonă mare de tensiune și funcționează în 3 direcții simultan. Pielea și fascia primesc semnificativ mai multe semnale prin formarea unei diferențe de presiune care apare la toate punctele de perforație.

Calitatea premium și siguranța ridicată a produselor de benzi kinesiologice CureTape® au fost verificate independent de TÜV. Baza adezivă este rezistentă la apă și fără latex, astfel încât aplicarea benzii nu este impediment pentru baie, duș sau practicarea sporturilor nautice. CureTape® este banda Nr. 1 în medicina clinică europeană.


CureTape® Punch este deosebit de util pentru:

  • Stimularea terminațiilor nervoase: prin acțiune diagonală elastică, nervul primește o stimulare crescută (de exemplu, stimulare externă și tensiune a nervului).
  • Pentru pacienții cu AVC. Stimularea suplimentară prin banda perforată CureTape® Punch, îmbunătățește răspunsul la tratament.
  • De asemenea, cu această bandă inovativă CureTape®, sistemul limfatic primește un impuls suplimentar. CureTape® Punch este, de asemenea, cel mai potrivit pentru leziuni acute, edeme și hematoame.
  • Potrivită pentru fibroză întârziată și cicatrici.
  • În ameliorarea durerii.
  • În bandajarea estetică și cosmetologică a feței și a corpului.

Cutia conține 6 role de bandă CureTape Punch. Disponibil în culoarea bej.  

Specificații principale
Culoare
Bej
Produse similare
Banda kinesiologică CureTape® Punch