Str. Calea Ieșilor 10B, Clădirea Acvila
Lu-Vi: 09:00 - 20:00

Ice Power - Crioterapie cu geluri reci care ameliorează durerea rapid și fără efecte secundare


Toleranța și rezistența la durere se manifestă în diferite grade, în funcție de circumstanțe și caracteristicile individuale ale unei anumite persoane. Aproape toate părțile corpului uman, pielea, mușchii, țesuturile conjunctive și oasele sunt supuse durerii.

Durerea poate fi profundă și superficială. Senzațiile dureroase pot fi acute și indică o încălcare a funcționării normale a corpului. Aceste tulburări includ luxații, hematoame, rupturi musculare, durere în regiunea lombosacrală și traume.

Uneori durerea devine cronică, ca o consecință a muncii monotone și a tensiunii musculare constante, a artritei (de exemplu artrita reumatoidă) sau a durerii neurologice cauzate de stres. Desigur,pentru a obține cele mai bune rezultate, fiecare dintre aceste condiții necesită un program de tratament diferit pentru ameliorarea durerii și simptomelor.



Ice Power Cold Therapy este un complex de analgezice indicat pentru utilizare fără prescripția medicului, garantând o ameliorare rapidă și eficientă a durerii atât pentru dureri cronice și traume, precum și pentru procesele inflamatorii.

Ca urmare a unui tip de crioterapie cu utilizarea medicamentelor, apare iritația terminațiilor nervoase, însoțită de o senzație de frig, arsură ușoară și furnicături. Aceasta are un efect anestezic local, în principal prin efectul de distragere. Iritarea receptorilor pielii acționează la nivelul sistemului nervos central - semnalele de la receptorii iritați încep să suprime și să predomine asupra semnalelor de durere. În paralel, creierul trimite semnale care vizează producerea de endorfine, care contribuie la activizarea proceselor de recuperare.

În marea majoritate a cazurilor, durerea este însoțită de procese inflamatorii. De regulă, acest lucru se manifestă sub forma unei creșteri locale a temperaturii, roșeață a pielii, umflături și senzații dureroase la atingere.


Produsele Ice Power au un efect delicat asupra corpului, scăzând treptat temperatura țesuturilor traumate și, prin urmare, pot fi utilizate o perioadă lungă de timp, fără riscul degerăturilor sau hipotermiei. În paralel cu procesele de mai sus, Ice Power reduce umflarea, slăbește tonusul muscular, reduce pierderile de sânge și suprimă eficient inflamația.