Str. Calea Ieșilor 10B, Clădirea Acvila
Lu-Vi: 09:00 - 20:00

CureTape

CureTape® este o bandă elastică din bumbac cu un strat adeziv hipoalergenic, acrilic. Este conceput pentru a imita pielea în ceea ce privește elasticitatea și grosimea. Banda este fabricată din materiale de înaltă calitate, aderă la piele timp de 4 până la 5 zile și este rezistentă la apă. CureTape® este bine cunoscut în toată lumea și produs în propria fabrică certificată ISO 9001: 2015 / ISO 14001: 2015 / ISO 13485: 2016 din Coreea de Sud. CureTape® este un brand al companiei globale THYSOL Group BV și este unica bandă din lume care are marcajul de calitate TUV

Proprietățile elastice ale benzii kinesiologice permit deplasarea deplină după aplicare, spre deosebire de banda sportivă convențională non-elastică, care are scopul de a fixa articulațiile și de a restricționa mișcarea. CureTape® poate fi utilizat pentru diverse probleme și afecțiuni. Stimulează capacitatea de vindecare a corpului, oferă sprijin și stabilitate fără a restrânge raza de acțiune.

Pentru a obține cele mai bune rezultate cu CureTape®, recomandăm tuturor profesioniștilor din domeniu să urmeze un curs pentru a afla despre tehnicile și metodele de bandajare kinesiologică. Conceptul Medical Taping (MTC) este cea mai avansată metodă terapeutică de bandajare din lumea kinetoterapiei, performanței sportive și gestionării durerii. În Europa, CureTape® a fost unul dintre brandurile care au introdus bandajarea kinesiologică în domeniul medical.

- lei