Str. Calea Ieșilor 10B, Clădirea Acvila
Lu-Vi: 09:00 - 20:00

Produse Ice Power

new
Ice Power Cold / Hot Pack
Ice Power Cold Gel Pump, 400 ml - Gel cu Efect de Răcire
Ice Power Cold Gel, 150 ml - Gel cu Efect de Răcire
Ice Power Cold Gel, 75 ml - Gel cu Efect de Răcire
Ice Power Hot Warm Gel, 75 ml - Gel cu Efect de Încălzire
Ice Power Magnesium In Strong Cream, 90g
Ice Power Roll Cold Gel, 75 ml - Gel cu Efect de Răcire
Ice Power Sport Spray, 125 ml
Ice Power Cold Spray, 200 ml - Spray cu Efect de Răcire
new
Ice Power Instant Cold Pack
Ice Power Plus cu MSM, 100 ml - Gel cu Efect de Răcire
Ice Power Plus cu MSM, 200 ml - Gel cu Efect de Răcire
Ice Power Arthro Cold Creme - Cremă pentru Articulații

Ice Power este o marcă de geluri cu efect de răcire și încălzire, unguente și creme pe bază de mentol și camfor. Lideri în Europa printre gelurile și balsamurile sportive, precum și în medicina sportivă de zi cu zi bazată pe produse naturale. Produsele ICE POWER sunt utilizate pe scară largă în procedurile de recuperare. Linia Ice Power de produse cu efect de răcire include remedii care ajută la eliminarea durerii musculare și articulare, remedii pentru reducerea inflamației și umflăturilor, remedii care ajută la restabilirea tonusului muscular după efort fizic, complexe de vitamine pentru întărirea articulațiilor și ligamentelor, înghețare sportivă, precum și, geluri și unguente sportive cu efect de răcire și încălzire cu condroitină, glucozamină și MSM (gluсosamine chondroitin msm).

Eficacitatea produselor Ice Power a fost confirmată de studiile clinice efectuate în Finlanda împreună cu Academia Americană de Medicină Fizică și Reabilitare (Airaksinen și colab.: Prospectiv Randomized Controlled Trial of the Effectiveness of Cold gel: American Academy of Physical Medicine and Rehabilitation 9 / 2001 Arhive de medicină fizică și reabilitare 82: 1326, 2001). De-a lungul celor 20 de ani de existență, Ice Power s-a poziționat bine atât în rândul sportivilor profesioniști, cât și în rândul medicilor, terapeuților de reabilitare, ortopezilor și traumatologilor. Ice Power este, de asemenea, popular printre persoanele care suferă de dureri articulare și diferite forme de durere cronică.

Dacă după muncă începe să apară durere în mușchii spatelui, gâtului sau zona lombară, Ice Power Roll va calma rapid și în siguranță durerea. Dacă vă simțiți obosit după un antrenament sau o competiție obositoare, Ice Power Cold Gel calmează durerile musculare după antrenament, restabilește tonusul muscular și calmează durerile brațelor și picioarelor. De asemenea, în gama de produse Ice Power există Ice Power Arthro Creme pentru ameliorarea durerii și inflamației articulațiilor (de exemplu, articulațiile picioarelor, articulațiilor degetelor și articulațiilor mâinilor).