Str. Calea Ieșilor 10B, Clădirea Acvila
Lu-Vi: 09:00 - 20:00

Ventuze pentru Masaj

new
FASCIQ® Silicone Cupping Set 4 Ventuze
Ventuze din Silicon FASCIQ® Set Facial

𝐅𝐀𝐒𝐂𝐈𝐐® – 𝐈𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐦𝐚𝐬𝐚𝐣𝐮𝐥 𝐟𝐚𝐬𝐜𝐢𝐚𝐥

FASCIQ® este marcă de instrumente pentru tratamentul fasciei, un brand THYSOL Group B.V., una dintre companiile producătoare de aparate și instrumente medicale de top, produsele sale îmbinând calitatea excelentă și cunoștiințele acumulate de-a lungul anilor. Ventuzele de silicon asigură destinderea fasciei, reducerea durerii și stimularea perfuziei. Ventuzele ajută, de asemenea, la eliminarea toxinelor din organism.

𝐂𝐨𝐧𝐜𝐞𝐩𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐟𝐚𝐬𝐜𝐢𝐚𝐥 - 𝐜𝐮𝐦 𝐢𝐧𝐟𝐥𝐮𝐞𝐧𝐭̦𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐭𝐫𝐚𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐜𝐮 𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐳𝐞?

Fascia este formată din țesut interconectat sub diferite forme și structuri, localizat la nivelul întregului organism. În ultimii ani s-au aflat din ce în ce mai multe informații cu privire la funcția rețelei fasciale și s-au obținut rezultate bune cu ajutorul tratamentului direct al fasciei. Rețeaua fascială are efect asupra: forței, mișcării și mobilității, sistemul imunitar, echilibrului unor sisteme ale organsmului (limfatic, digestiv, hormonal și asupra metabolismului), posturii.

Mai multe produse sunt folosite pentru tratarea fasciei, pentru relaxarea acesteia și menținerea unei rețele fasciale flexibile (tratamentul fascial). Folosirea constantă a acestor produse poate duce la prevenirea leziunilor și asigură o rețea fascială sănătoasă.