Ул. Calea Ieșilor 10B, здание Acvila
Пн-Пт: 09:00 - 20:00

Termeni și condiții

În acest document sunt stabiliți termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.gettape.md și toate condițiile de achiziționare a produselor și serviciilor comercializate prin intermediul site-ului nostru. Politica de confidențialitate, de retur și orice alte documente constituie cuprinsul acestui document, numit în continuare “Termeni și condiții”.


„Physioland S.R.L.” își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condițiile. Orice modificări aduse Termenilor și Condițiilor, vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe acest site web.


1. Dispoziții generale

Acest site este deținut și administrat de „Physioland S.R.L.” La înregistrarea comenzii în magazinul online, Clientul acceptă Termenii și condițiile de vânzare a produselor (în continuare – Termeni și condiții) prezentate mai jos.

Acești Termeni și Condiții, precum și informația despre produsele afișate pe site sunt oferte publice, în conformitate cu articolul 681 din Codul civil al Republicii Moldova și a Legii nr. 284 privind Comerțul Electronic. Cumpărătorul, după ce a luat cunoștință cu textul acestor condiții de vânzare, le acceptă prin bifarea alineatului "Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții".

Relațiile dintre client și vânzător sunt stabilite în baza Legii nr. 105 din 13.03.2003 cu privire la Protecția drepturilor consumatorului, și a altor acte normative adoptate în conformitate cu aceasta.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile date, iar Clientul este obligat să monitorizeze modificările în mod regulat.


2. Înregistrarea comenzii pe site

Vânzătorul nu este responsabil pentru exactitatea și corectitudinea informațiilor furnizate de client în timpul înregistrării comenzii.


3. Înregistrarea și termenul de livrare a comenzii

Comanda clientului poate fi înregistrată de către client pe site. La înregistrarea comenzii, clientul trebuie să specifice următoarea informație:

  • numele și prenumele Clientului sau a destinatarului comenzii
  • adresa de livrare a comenzii
  • telefonul de contact
  • e-mail

După înregistrarea comenzii, clientul este telefonat pentru confirmarea comenzii și i se oferă informația privind data preconizată, de transmitere a comenzii de către Serviciul de livrare. Data specificată depinde de disponibilitatea produselor comandate în depozitul vânzătorului și timpul necesar pentru prelucrarea comenzii.


Vânzătorul are dreptul de a refuza înregistrarea comenzii, în cazul în care Clientul a făcut deja comandă de 5 sau mai multe unități, pe care le-a refuzat anterior, din motive care nu sunt legate de prezența defectelor în aceste produse.


Toate materialele informative afișate pe site, au caracter consultativ și nu pot transmite în totalitate informația exactă despre proprietățile și caracteristicile produselor, inclusiv culoarea, mărimea și forma.


În cazul lipsei produsului comandat în depozitul vânzătorului, vânzătorul are dreptul de a anula comanda și obligația de a informa clientul prin trimiterea unui e-mail la adresa specificată, sau prin telefon.


În cazul anulării Comenzii preplătite, costul produsului anulat este returnat către client prin modul în care a fost inițial produsă achitarea.


4. Achitarea și livrarea


Metodele de achitare a produselor.


  1. Comanda poate fi plătită prin card bancar online.


Acceptăm următoarele tipuri de carduri bancare:  • Visa

  • Mastercard

Pentru a efectua o plată, va trebui să introduceți detaliile cardului dvs. bancar. Transferul acestor informații se face în conformitate cu toate măsurile de securitate necesare. Informațiile sunt transmise în formă criptată și sunt stocate numai pe un server specializat al sistemului de plăți. 


2. Comanda poate fi plătită cu cardul către curier ( numai în Chișinău).


3. Comanda poate fi plătită în numerar ( numai în Chișinău).


Condiții de livrare a articolelor Physioland


Magazinul online www.gettape.md oferă o gamă largă de produse pentru recuperare medicală și înfrumusețare, atât pentru profesioniștii în domeniul medical, estetic, centre medicale de recuperare, centre sportive etc., cât și pentru utilizare în condiții de domiciliu. Benzi kinesiologice, aparate pentru electrostimulare, geluri pentru sportivi etc., pot fi cumpărate cu livrare rapidă în or. Chișinău sau în orice oraș din Moldova prin serviciul de curierat. Livrarea în Moldova este efectuată de către Compania Nova Poshta Moldova, TERMENUL DE LIVRARE - 5 ZILE LUCRĂTOARE. Costul transportului în or. Chișinău este 50 de lei, iar în alte regiuni din țară este 70 de lei. Suma totală a comenzii, inclusiv livrarea, se poate vedea în coșul dvs. când plasați comanda. Pentru comenzi de la 1000 de lei, livrarea este gratuită.


Timpul de livrare


Termenul de livrare în Chișinău - livrarea se efectuează în decurs de 24-48h de la plasarea comenzii. 

Comenzile se livrează în zilele de Luni-Vineri, în intervalul orelor 09.00 - 20.00.

La momentul transmiterii produsului, cumpărătorul primeşte de la vânzător bonul fiscal.


Livrare în aceeași zi.

Obțineți comenzi rapid cu livrare în aceeași zi dacă plasați comanda până la ora 14.00.

Livrarea rapidă se efectuează numai în Chișinău, după ce comanda este procesată de către managerul magazinului online www.gettape.md !


Scopul nostru principal este să vă oferim livrare rapidă, sigură, de calitate corespunzătoare şi distribuită la sediul (domiciliul) destinatarului. Vă garantăm că coletul va fi livrat la timp și, cel mai important, în siguranță.


NOTĂ PENTRU CUMPĂRĂTOR


  • Cumpărătorul trebuie să se asigure de veridicitatea informațiilor la plasarea comenzii pe site. Oferirea de date incorecte sau incomplete va duce la anularea comenzii efectuate; 
  • La momentul convenit cu managerul, cumpărătorul va trebui să fie la adresa de livrare; 
  • La primirea produsului, cumpărătorul trebuie să verifice produsul de defecte vizibile. După primirea mărfii clientul nu poate avea pretenții la compania "Physioland S.R.L.";
  • Solicitările primite în zilele de odihnă sunt procesate și livrate luni de la 9:00 la 20:00.

 


5. Politica de schimb și retur


În conformitate cu Legea Republicii Moldova nr.105-XV din 13.03.2003 „Privind protecția consumatorului”, există posibilitatea în decurs de 14 zile calendaristice, de a înlocui cu un produs similar sau de restitui contravaloarea lui, dacă produsul nu este utilizat, nu  și-a pierdut calitățile de consum și dacă există probe că a fost cumpărat de la vânzător.


Totodată, în conformitate cu legea sus menționată, reclamațiile apărute din partea consumatorilor în decursul a 30 zile, pot fi satisfăcute doar în cazul în care produsul a avut un viciu (defect de fabricație) nu și în condițiile de uzură normală.


Modul de depunere şi soluţionare a reclamaţiilor


1. În perioada termenului de garanţie, consumatorii depun reclamaţiile referitoare la produsele necorespunzătoare iniţial vânzătorului.

2. Odată cu depunerea reclamaţiei, consumatorul prezintă o copie de pe bonul de casă sau o copie de pe alt document care confirmă efectuarea cumpărăturii (inclusiv certificatul de garanţie).


Retur

Reducerea corespunzătoare a preţului sau restituirea contravalorii produsului în cadrul termenului de garanţie, în caz de deficienţe care nu sunt imputabile consumatorului, se face necondiţionat de către vânzător într-un termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data înaintării reclamaţiei de către consumator. Conform Legislației în vigoare a Republicii Moldova, există o listă de produse care nu pot fi returnate după procurare! De aceea, înainte de a le cumpăra trebuie să luaţi cunoştinţă de toată informaţia necesară, pentru a face o alegere corectă.


Modalitate de rambursare


Rambursarea se va efectua prin aceeași metodă de plată pe care ați utilizat-o pentru cumpărătură.

Veți primi confirmarea returnării prin e-mail după ce aceasta a fost efectuată.


Transferul este efectuat de până la 14  zile calendaristice după primirea și verificarea bunurilor returnate.

Dacă trec mai mult de 14 zile fără să vă intre în cont suma rambursată, vă rugăm să prezentați această confirmare entității dumneavoastră bancare, care va putea astfel să vă ajute să accelerați procesul.


”Physioland S.R.L.” nu poartă răspundere pentru reținerile băncii la returnarea mijloacelor bănești.


PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin prezenta, vă aducem la cunoștința Dvs că toată informația ce conține date cu caracter personal este stocată și utilizată doar pentru perioada necesară atingerii scopurilor pentru care a fost colectată și în conformitate cu prevederile stabilite de Legea nr. 133 din data de 08 iulie 2011 privind protecția datelor cu caracter personal.

În condițiile în care solicitați restituirea contravalorii produsului sau înlocuirea cu un produs similar sau de alt model, în conformitate cu Legea nr. 105 din data de 13 martie 2003 privind protecția consumatorilor, consumatorul (clientul) depune o reclamație în acest sens.

În oricare din condițiile menționate mai sus, pentru satisfacerea completă a reclamației, vă rugăm să ne oferiți consimțământul Dvs pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Categorii de date cu caracter personal care sunt necesare pentru identificarea Dvs ca și client (consumator):

-         Nume, prenume;

-         Adresa de livrare;

-         Telefon de contact;

-         IDNP;

-         Nr. și seria actului de identitate.


IMPORTANT! Categorii de date precum: numele/prenumele, IDNP, nr. și seria actului de identitate sunt obligatorii pentru completarea Dispoziției de plată, care este un formular tipizat reglementat pentru plăți din cont, conform prevederilor legale și este aprobat prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 216 din 28 decembrie 2015.


6. Politica de confidențialitate

La înregistrarea comenzii pe site-ul www.gettape.md  clientul oferă următoarea informație: numele, prenumele, adresa de livrare, adresa de e-mail, numărul de telefon.

Oferind informația personală site-ului, clientul acceptă prelucrarea acesteia de către vânzător, inclusiv pentru promovarea produselor și serviciilor site-ului.

Clientul trebuie să fie conștient de faptul că toată informația oferită pentru implementarea acestui serviciu nu va fi divulgată persoanelor sau site-urilor neautorizate. Excepție poate fi oferirea informației personale la cererea organelor competente ale Republicii Moldova sau la solicitarea instanței de judecată. Vânzătorul este responsabil pentru menținerea confidențialității informațiilor personale a clientului. Clientul este obligat să furnizeze informații fiabile. În cazul în care clientul oferă informații incorecte, vânzătorul nu este responsabil pentru informația dată și consecințele posibile.


Măsuri de securitate

Noi folosim măsuri de securitate comerciale pentru a preveni accesul neautorizat, menținerea exactității datelor și pentru asigurarea utilizării corecte a informației de pe site. Transmiterea datelor pe internet sau prin rețeaua wireless nu poate fi protejată în totalitate. Prin urmare, la fel ca alte companii, noi nu putem garanta securitatea informației pe care o oferă Clientul, astfel, el va face acest lucru pe propria răspundere.


Utilizatori minori

În conformitate cu legislația în vigoare, utilizarea site-ului și a conținutului acestuia este destinată cumpărătorilor adulți și nu intenționăm să vindem produse copiilor care încă nu au 18 ani. Cu toate acestea, nu putem cunoaște vârsta persoanelor care vizitează site-ul nostru și, prin urmare, respectăm politica de confidențialitate pentru persoanele de toate vârstele.


Plângeri

În cazul plângerilor legate direct de momentul cumpărării și vânzării de bunuri, puteți contacta Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței pe următoarele coordonate:

mun.Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012.

Telefon: (022) 741 464

Linia fierbinte: 080028028

www.consumator.gov.md