Str. Calea Ieșilor 10B, Clădirea Acvila
Lu-Vi: 09:00 - 20:00

Ice Power Arthro Cold Creme - Cremă pentru Articulații

Ice Power Arthro Cold Creme - Cremă pentru Articulații

Nu este în stoc
209 lei

în Chișinău 50 lei
în Moldova 70 lei

Crema cu efect de răcire - Ice Power Arthro Creme - este un remediu unic care ajută la întărirea și restabilirea mobilității articulațiilor, precum și la ameliorarea durerii și inflamației din acestea.

Ice Power Arthro Crème este o cremă originală cu efect de răcire cu mentol, condroitină, glucozamină și complex MSM pentru articulații, din Finlanda. Acest complex vitaminic cu efect de răcire este excelent pentru recuperarea și întărirea articulațiilor. Datorită efectului de răcire a țesuturilor moi cu 5-7 grade, ajută la gestionarea durerii și inflamației la nivelul articulațiilor, ligamentelor și, de asemenea, ajută la refacerea ligamentelor și articulațiilor după leziuni sportive sau leziuni în condiții de casă. Conținutul de condroitină, glucozamină și metilsulfonilmetan (glucosamine chondroitin MSM) ajută la refacerea și întărirea cartilajului și a articulațiilor, făcându-le mai mobile. Îmbunătățește calitatea lichidului sinovial. Are un efect pozitiv asupra mobilității și ameliorează durerea în: artrită, osteoartrită, tendovaginită și edemul articulațiilor. Eficient pentru degetele umflate și sindromul tunelului carpian. De asemenea, ajută la scăderea consecințelor activităților profesionale, cum ar fi cotul jucătorului de tenis.

Indicații terapeutice pentru Ice Power Arthro Crème:

• Complex vitaminic pentru întărirea și refacerea articulațiilor și ligamentelor cu conținut de condroitină, glucozamină și MSM.

• Analgezic (folosind efectul de răcire) pentru dureri articulare;

• Remediu pentru reducerea inflamației articulațiilor (cu ajutorul unui efect de răcire și a unui complex vitaminic);

• Remediu pentru reducerea edemului în articulații;

• Remediu nutritiv pentru articulații și ligamente la sportivi;

• Produs pentru întărirea articulațiilor și ligamentelor;

• Remediu pentru artrită și artroză;

• Recomandat în special pentru ameliorarea durerii și inflamației în articulațiile mici (de exemplu articulațiile mâinilor).

De asemenea, Ice Power Arthro Crème conține condroitină, glucozamină și MSM (glucosamine chondroitin MSM) în cantități mai mici decât în medicamente. Atenţie! Nu este un medicament!

Specificații principale
Producator
FYSIOLINE OY, Finlanda
Brand
Ice Power
Produse similare
Ice Power Cold Gel, 150 ml - Gel cu Efect de Răcire
new
Ice Power Cold / Hot Pack
Ice Power Sport Spray, 125 ml
Ice Power Roll Cold Gel, 75 ml - Gel cu Efect de Răcire
Ice Power Magnesium In Strong Cream, 90g
Ice Power Plus cu MSM, 100 ml - Gel cu Efect de Răcire