Str. Calea Ieșilor 10B, Clădirea Acvila
Lu-Vi: 09:00 - 20:00

Aparat de masaj Theragun Elite Negru

Aparat de masaj Theragun Elite Negru

Nu este în stoc
8999 lei
Cantitatea

în Chișinău 50 lei
în Moldova 70 lei

Garanție 24 luni

Theragun Elite –  aparat de masaj profesional de terapie percusivă cu caracteristici unice recunoscute la nivel internațional.

Theragun Elite – cum funcționează și cu ce se diferențiază?


Amplitudine de 16 mm – pătrunde cu până la 60% mai adânc în masa musculară

Theragun Elite reprezintă mijlocul de gama al aparatelor de masaj profesional Theragun. Cheia unui masaj muscular eficient este amplitudinea, astfel Theragun Elite are o amplitudine de 16 mm, ceea ce face dispozitivul să pătrundă cu până la 60% mai adânc în masa musculară, prin comparație cu celelalte dispozitive pentru masaj, fiind mult mai eficient chiar decât un masaj realizat prin tehnici manuale.

Datorită faptului că aparatul de masaj lucrează în profunzimea musculaturii, Theragun Elite ajută la reducerea durerilor și tensiunilor musculare, contribuie la îmbunătățirea mobilității și detensionează zonele musculare suprasolicitate.


Multi-Grip Ergonomic – Theragun Elite

Designul mânerului ergonomic Theragun Triangle brevetat de la Elite vă permite să țineți dispozitivul în mai multe moduri, reducând în același timp tensiunea mâinilor, încheieturilor și  a brațelor pentru ca dvs. să beneficiați de un confort sporit în timpul utilizării aparatului de masaj.

Interval de viteză personalizabil (1750-2400 PPM)

Theragun oferă o detensionare completă asupra unei zone sau asupra unui punct muscular suprasolicitat. Mișcarea realizată de aparatul de masaj Theragun Elite este una atât de rapidă, respectiv pielea este atinsă de până la 40 de ori per secundă, având posibilitatea a 5 trepte de viteză 1750, 1900, 2100, 2200, 2400.


Generează până la 18 de kg de forță

Aparatul de masaj Theragun Elite are capacitatea de a genera până la 18 kg de forță fără a crea un disconfort la nivelul pielii sau la nivel muscular, astfel circulația sanguină este pusă în mișcare, iar tensiunea musculară/ durerea este vizibil diminuată după numai câteva minute de utilizare.

Motor QX65 cu tehnologie QuietForce™

Theragun Elite beneficiază de un motor QX65 cu o putere suficientă pentru a oferi un masaj muscular intens. Tehnologia QuietForce™ integrată îi oferă aparatului de masaj Theragun Elite componenta silențioasă, pentru a oferi nu doar un masaj, ci o experiență de relaxare profundă.

Durata de viață a bateriei – 120 de minute


Aplicația Therabody pentru aparatul de masaj Theragun Elite


Aplicația Therabody  – disponibilă în Magazin Play și App Store. Oferă programe personalizate de tratament în funcție de zone. Prin intermediul aplicației Therabody, aparatul de masaj se conectează la programul selectat de pe telefon, urmând că dvs doar să realizați mișcările propuse de echipa de specialiști în recuperare Therabody. Astfel, va puteți asigura că realizați un tratament sigur și eficient.


Caracteristici tehnice:

 Multi-Grip Ergonomic

Motor QX65 cu tehnologie QuietForce™

Baterie de 120 de minute

Interval de viteză personalizabil (1750-2400 PPM)

aparat de masaj theragun pro Ecran OLED

Conectare la aplicația Therabody


5 capete de atașament – ușor de schimbat și utilizat


  • Dampener – Nivel intensitate 3/10 – pretabil pentru orice zonă, cel mai utilizat  • Standard Ball – Nivel intensitate 5/10 – pentru mase musculare mari  • Wedge – Nivel intensitate 5/10 – potrivit pentru omoplați, forma sa pune în mișcare circulația sanguină  • Thumb – Nivel intensitate 7/10 – special pentru puncte trigger și durere de spate  • Cone – Nivel intensitate 10/10 -pentru un punct fix al mușchiuluiPachetul conține:


• Theragun Elite
• Husă de transport de protecție
• 5 accesorii:

Dampener

Standard Ball

Wedge

Thumb

Cone

• Adaptor de alimentare

Produse similare
new
Aparat masaj ochi cu vibratii si incalzire – SmartGoggles
new
Aparat de masaj Theragun Mini Negru 2th Generation
Aparat de Masaj FASCIQ® Massage Gun Mini