Str. Calea Ieșilor 10B, Clădirea Acvila
Lu-Vi: 09:00 - 20:00

Despre Noi

MAGAZINUL ONLINE GETTAPE.MD

Compania Physioland by KinetoTerra lansează proiectul gettape.md - un magazin online de produse pentru recuperare medicală și sportivă.

Articolele sunt destinate pentru specialiști și clinici din domeniul recuperării medicale (kinetoterapeuți, fizioterapeuți, masseuri, medici ortopezi și traumatologi etc.), pentru sportivi amatori și de performanță, inclusiv pentru cosmetologi-esteticieni și pentru oricine optează pentru recuperarea corpului într-un mod eficient și sănătos. 

În calitate de distribuitor exclusiv, susținem performanța și o recuperare medicală de calitate! În magazinul nostru vei găsi produsele brandurilor Nr. 1 în recuperarea medicală și sportivă din Europa, calitatea cărora este confirmată din propria experiență în cei 7 ani de activitate ai Centrului de Recuperare Medicală KinetoTerra. Fiind specialiști în recuperarea medicală și sportivă, știm prea bine importanța calității și credibilității produselor atunci când ne dorim rezultate pe măsură cu pacienții noștri. Physioland susține profesionalismul, calitatea, funcționalitatea și durabilitatea, iar tu ai garanția celor mai de încredere Mărci pe care le folosim în practica noastră de zi cu zi: CureTape, FASCIQ, ICE POWER.

În magazinul gettape.md vei găsi produse PREMIUM din categoria: 

  • benzi kinesiologice, utilizate în tratamentul unei game largi de afecțiuni musculare, articulare sau limfatice, în domenii precum: neurologie, ortopedie, traumatologie, medicină sportivă, cosmetologie și estetică etc.
  • aparat de masaj, mini-dispozitiv de uz casnic sau sportiv, pentru relaxare musculară și recuperare medicală oriunde ai fi;
  • ventuze cosmetologice, destinate pentru masaj facial profesional sau la domiciliu;
  • rulou pentru masaj (Foam Roller), destinat sportivilor, instrument de masaj pre- și post- antrenament/efort fizic;
  • geluri și creme cu efect de răcire, o soluție la îndemână și prim ajutor pentru leziuni și traumatisme în sport sau în condiții de casă.

Prin produsele noastre, susținem performanța sportivilor și profesioniștilor din domeniul medical. În combinație cu metoda și conceptul potrivit, ajutăm, susținem și accelerăm recuperarea corpului într-un mod eficient și sănătos.

Credem că este important pentru sportivi și persoanele care duc un mod de viață activ, kinetoterapeuți și profesioniștii din domeniul sănătății și pacienții lor, să aibă acces la produse premium care îi vor ajuta să-și atingă obiectivele de tratament.