Str. Calea Ieșilor 10B, Clădirea Acvila
Lu-Vi: 09:00 - 20:00

Ventuze din Silicon FASCIQ® Set Facial

Ventuze din Silicon FASCIQ® Set Facial

249 lei
Cantitatea

în Chișinău 50 lei
în Moldova 70 lei

Setul FASCIQ Facial Cupping este un set de ventuze din silicon, special creat pentru tratamentul zonei feței, gâtului și decoletului. Setul este împachetat într-o punguță de poliester ce conține 2 ventuze Mini și 2 ventuze Midi. Ventuzele Mini sunt potrivite pentru tratamentul conturului zonei ochilor și a ridurilor de deasupra buzelor. Ventuziele Medii se folosesc pentru gât, decolteu și alte zone ale feței. Folosindu-le simultan se va obține o stimulare profesională și egală a regiunii faciale.

Mărimi Set Facial Cupping:
2 x  ventuze Medium  : ø 3,8 cm x 8 cm
2 x  ventuze Mini        : ø 1,5 cm x 5 cm

Prin aplicarea de presiune ușoară pe piele și strângerea ventuzei, se creează un vid. Glisați apoi ventuza pe suprafața de piele pentru stimularea circulației sanguine și eliminarea toxinelor de la nivelul pielii. Folosiți cremă hrănitoare potrivită pentru față. Reglați intensitatea în timpul procedurii creând mai mult sau mai puțin vid cu ventuzele.

Acest tip de masaj intensiv al țesutului conjunctiv facial oferă o suprafață a pielii mai netedă și mai fermă. Ca urmare a procedurii:


  • Circulația sângelui este activată;
  • Stimulează producția de colagen și elastină;
  • Oferă curățarea profundă a porilor;
  • Îndepărtează celulele moarte ale pielii și sebumul;
  • Îmbunătățește starea cicatricilor prin înmuierea acestora;
  • Reduce ridurile.

Ventuzele FASCIQ setul pentru față, este destinat atât profesioniștilor din domeniul cosmetologie și estetică, cât și pentru utilizare în rutina zilnică de frumusețe și îngrijire a tenului.

Specificații principale
Producator
THYSOL Group B.V.
Brand
FASCIQ®
Produse similare
new
FASCIQ® Silicone Cupping Set 4 Ventuze