Str. Calea Ieșilor 10B, Clădirea Acvila
Lu-Vi: 09:00 - 20:00

FASCIQ® Silicone Cupping Set 4 Ventuze

New

FASCIQ® Silicone Cupping Set 4 Ventuze

449 lei
Cantitatea

în Chișinău 50 lei
în Moldova 70 lei


Ventuze pentru masaj FASCIQ® Silicone Cupping, set 4 ventuze. Potrivite pentru masaj și tratamentul diverselor zone ale corpului. Setul de 4 ventuze transparente este ambalat convenabil într-o punguță de poliester marca FASCIQ® .

Diametrul acestor ventuze este de 4.5 cm / 6 cm / 7.5 cm și 10 cm. Sunt ușor de presat pentru creearea de presiune și se mișcă cu ușurință pe piele.

Truc: ventuzele se mișcă mai ușor pe piele dacă sunt folosite împreună cu FASCIQ® cremă sau ceară.

Conceptul de tratament fascial 

În principiu fascia este formată din țesut conector sub diferite forme și structuri. Acesta este localizat la nivelul întregului organism este interconectat. În ultimii ani s-au aflat din ce în ce mai multe informații cu privire la funcția rețelei fasciale. S-au obținut de asemenea și rezultate bune cu ajutorul tratamentului direct al fasciei.

Printre altele, rețeaua fascială are efect asupra:

  • Forței
  • Mișcării și mobilității
  • Sistemul imunitar
  • Echilibrului unor sisteme ale organsmului (limfatic, digestiv, hormonal și asupra metabolismului).
  • Posturii

Mai multe produse sunt folosite pentru tratarea fasciei, pentru relaxarea acesteia și menținerea unei rețele fasciale flexibile (tratamentul fascial). Folosirea constantă a acestor produse poate duce la prevenirea leziunilor.

FASCIQ® – Instrumente pentru masajul fascial

FASCIQ® Ventuzele de silicon pentru destinderea fasciei, reducerea durerii și stimularea perfuziei. Ventuzele ajută de asemenea la eliminarea toxinelor din organism.

FASCIQ® un brand THYSOL Group

FASCIQ® este un brand THYSOL Group B.V.. THYSOL este una dintre companiile producătoare de aparate și instrumente medicale de vârf, produsele sale îmbinând calitatea excelentă cu cunoștiințele acumulate de-a lungul anilor. Cu ajutorul unei echipe de profesioniști și a unei fabrici echipate modern, THYSOL reușește să răspundă nevoilor actuale ale pieței pentru produse și servicii inovatoare. THYSOL se bucură de încrederea multor parteneri naționali și internaționali cu ajutorul cărora își distribuie produsele la nivelul piețelor de desfacere locale.


Specificații principale
Producator
THYSOL Group B.V.
Brand
FASCIQ®
Produse similare
Ventuze din Silicon FASCIQ® Set Facial